SISU – Innovatiivista tekniikkaa

SISU on erikoistunut kuorma-autojen järeimpään ja vaativimpaan luokkaan. SISU Polar -mallistoon kuuluvat maansiirtoauto SISU Rock, puutavara-auto SISU Timber, monikäyttötienhoitoauto SISU Works, nosturiauto SISU Crane, koneenkuljetusauto SISU Carrier ja vaihtolava-auto SISU Roll. SISU Polar -mallistolle on yhteistä toimintaperiaate, jonka mukaan jokainen auto suunnitellaan asiakkaan ajotehtävän mukaiseksi valmiiksi kokonaisuudeksi.

Asiakkaalle tehdasvarustelu merkitsee lyhyempää toimitusaikaa, varmuutta alustan ja päällerakenteiden saumattomasta yhteensopivuudesta sekä optimaalista omapainon ja lujuuden mitoitusta. Käytön ja huollon kannalta on olennaista, että tehdasvarustellun SISUn rakenteet ja sähköjärjestelmät on valmistuksen yhteydessä tarkkaan dokumentoitu ja että takuu kattaa koko autotoimituksen tehtaalta.

SISU – tehty vaikeimpiin paikkoihin

SISUn alustarakenne on tunnetusti omaa luokkaansa. SISUn vetävä teli on markkinoiden ainoa, jossa taaempi akseli voidaan nostaa ylös ja vapauttaa veto. Pitkäaikaisessa käytössä testattu rakenne parantaa tyhjän auton maastoliikkuvuutta sekä säästää polttoainetta ja renkaita.

Legendaarinen SISU nostoteli puolestaan korvaa useissa ajotehtävissä telivedon. Rakenne on kevyempi ja tuo lisää hyötykuormaa ja ketteryyttä. SISUn asiakkaat tietävät, miten täydellä kuormalla toimiva telin nosto parantaa olennaisesti vaikeissa olosuhteissa liikkumista ja liikkeelle lähtökykyä. SISUlla tullaan ylös paikoista, joihin muut jäävät ihmettelemään.

SISUn kehittämä 460mm korkea C-profiilirunko ja putkimalliset poikkipalkit lisäävät olennaisesti rungon vääntöjäykkyyttä. Kevyt rakenne tuo paremman kantavuuden ja lisää auton ajettavuutta. Kippausvakavuus on SISUlla tutkitusti aivan omaa luokkaansa.

SISU – tehty todellisille ammattilaisille

SISU Polar -mallistossa käytetään maailman johtavien valmistajien komponentteja. Yhteistyö Daimler AG:n kanssa on tuonut SISUun saksalaisen kuorma-autoteknologian huipputuotteet.

Mercedes-Benzin suorat 13 ja 16 litran Euro VI moottorit, PowerShift vaihteistoautomatiikka sekä ohjaamot yhdistettyinä SISUn alustaosaamiseen ja tehdasvarusteluun nostavat SISU Polar –malliston todellisten ammattilaisten tehokkaaksi työvälineeksi. Vaikeimmissa olosuhteissa ajavat ammattilaiset saavat SISUn myös synkronoimattomalla Fuller vaihteistolla.

Vetotavat 6x2, 6x4, 8x2, 8x4, 10x2 ja 10x4 kattavat kaikki järeimmän luokan ajotehtävien tarpeet.

 

Hyvin varusteltuja ohjaamovaihtoehtoja on kolme: päiväohjaamo, makuuohjaamo ja korotettu makuuohjaamo.

Lisätietoja SISU Polar mallistosta löydät Tuotteet-otsikon alta.

Yhteystiedot

Oy Sisu Auto Ab

PL 68

10301

Karjaa

Käyntiosoite

Tammisaarentie 45

Karjaa

Puh. 010 2751

Fax (019) 236 044